Hafiz Zulkafly

Demam YouTube

Saturday, May 21, 2016

Assalamualaikum.



Tadaa. Coming back with new look. LOL. Takde lah rupa baru sangat. Masih guna tema warna yang sama. Design yang sama. Dan tiada apa yang berubah kot. Hehehehe. Cumanya aku ubah style navigation aku. Macam mana navigation aku kali ni. Kalau nak tau sila main scroll keatas kebawah banyak kali untuk melihat perbezaannya. Lama dah aku cari tutorial nak buat navigation macam ni. Punca sebab aku taktau keyword navigation macam ni. Thanks to wanaseoby sebab tolong cari and tolong share link nak buat navigation tersebut. Lain lain takdak special. Semua sama. HAHAHA.


Aku masih dalam mood demam youtube. Aku rasa Video Onz by Umobile ni sedikit sebanyak buat aku meroyan. Hahaha. Like seriously kau boleh tengok Youtube 24jam tiap tiap hari tanpa sebarang charge dan tanpa sebarang penolakan kuota data dikenakan. Makanya memang aku pon menggunakan se-optima yang mungkin lah kan.





Tu dia. Aku rasa sikit lagi penggunaan aku tu. Kena kasi dia reach more than 10gb baru aku rasa banyak. Hahaha untuk Play Store tu pon banyak jugak penggunaan. Makin banyak applikasi yang kau install, maka makin banyak lah update yang kau akan dapat. Tapi yang aku sakit hati. Facebook hari hari ada update baru =..=' apa yang deme update aku taktau. Annoying rasa, dan atas sebab tu penggunaan data aku untuk bulan ni agak heavy sikit.





Haa tak kisah lah. Asalkan aku puas hati. Mohon sesiapa bagitau kepada pihak Umobile, kasi lah aku sikit ganjaran. Aku rasa dah berbuih mulut aku puji betapa AWESOME nya Umobile hari ini. Hahaha. Okay feel free ya untuk komen macam mana ghupe baru blog aku ni.


Sekian. Adios.

4 comments

  1. Wuuu, blog Apis pon lawaaaaa jgk kot~~~~ ><

    ReplyDelete
  2. cun la design baru ni. thumbs up!

    ReplyDelete
  3. berbuih jugak puji umobile ni..heheh

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED