Hafiz Zulkafly

Wahh!

Saturday, October 31, 2015


Assalamualaikum.





Kali ni entry salah menyalah sedang berlangsung. Hahaha. Tadi aku check stats blog. And WAHH! terperanjat sebab ada some blogger datang ke blog aku dari blog Wanaseoby. Well pengguna tegar blogskins mana yang tak kenal dengan dia kan? hahaha. Menjadi tanya tanya jugak kenapa and apa yang dia buat? So dengan rasa tak sabar aku pon klik link tersebut.





Masha Allah. Blog dia bertukar wajah lagi. Hahahaha. Dalam entry tersebut dia ada kata lepas dia singgah blog aku and blog ajan, terus tak dapat tahan nafsu untuk tukar design blog. Hahaha. Actually semalam aku baru je tukar design blog. Tapi lepas visit blog wana ni. Terus aku rasa nak tukar lagi. So kali ni aku salahkan dia sebab kenapa blog aku bertukar wajah lagi. HAHAHA





LOL tak banyak yang aku ubah. Cuma kali ni aku rasa macam taknak pakai header buat sementara. Ada sesiapa willing nak buatkan header untuk aku tak? HAHAHA. And aku pon ada rasa macam nak buat watermark sendiri. Tapi tak expert nak buat sendiri. Anyone interested nak tolong buat? Dasar pemalas.

Entah bila aku nak baiki skill penulisan aku, aku sendiri taktau sebab makin lama makin teruk TT____TT

Bye

8 comments

  1. cantik design yg ni! kemas tapi lawa sangat!

    ReplyDelete
  2. for me semalam punya okay sikit kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? alaaaa macam mana ni. tak save pon template semalam :'(

      Delete
  3. semaaart ! sebab suka kaler hitam putih dan gray. sama macam blog Lissa. heek. tapi design blog ni lagi kemas laa. heh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhh
      eh sama lah saya pon suka hitam putih and grey :D

      Delete
  4. Replies
    1. nana ~~
      rindu gila dekat kau TT___________TT

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED