Hafiz Zulkafly

Penat Letih dan Exhausted .

Monday, October 07, 2013

Assalamualaikum,

Hai korang . Sihat semua ? Agak lama dah rasanya blog ni di tinggalkan . Huhuhu . Rindu dekat blog jangan cakap lah kann . Buat masa ni busy sikit . Biasa lah , awal awal semester memang macam macam nak kena buat , itu ini dan sebagainya . Mohon Allah beri kan kekuatan dekat diri ini supaya ada kekuatan untuk harungi semua benda ni .




Itu slip pendaftaran kursus aku untuk semester ni . Okay memang tak pernah sampai 19 jam kredit sepanjang diploma dulu . Jadual pon boleh tahan pack . Assignment , quiz and presentation pon dah banyak . Tak sempat nak tarik nafas rasa . Dengan koko lagi . Aktiviti kelab lagi ==' Haiyaa , first degree ni memang sangat mencabar untuk student yang tak berapa nak celik macam aku ni . Kena bijak atur jadual and berdisplin bila dah ada jadual tu . Kalau tak , ke laut jawabnya . Doa doa Allah permudahkan segalanya and berikan kekuatan untuk hadapi semua ni . AMIN .


Ohh , pagi tadi ada masa terluang sikit . Taktau nak buat apa , so menyempatkan diri untuk edit blog ni . Tak banyak benda yang aku edit pon . Edit sekadar nak bagi blog ni nampak berubah wajah , walaupun sikit je . Hasilnya macam korang tengah tengok sekarang ni . Simple . HAHA . Navigation ada bawah button like fb punya page . Kalau rajin mohon ringankan tangan untuk klik button like tu ye . HEHE . Takde idea nak edit macam mana lagi and memang macam ni yang aku suka . LOL . Okay rasa dah takde apa lagi yang nak ditaipkan . Kbai .


2 comments

  1. simple lagi menawan dari banyak nya widget tapi serabut. :)

    ReplyDelete
  2. hmm betul tu..blog sye sekarang pun inspire from your blog, MHZ..hehe =D

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED