Hafiz Zulkafly

Tutorial : New Way To Find IronDJ Url

Wednesday, September 05, 2012


Assalamualaikum


Yoo. kali ni apis nak ajar macam mana nak dapatkan URL lagu kesukaan korang dekat IronDj . actually apis dah buatkan tutor . tapi disebabkan IronDj dah tukar sedikit interface die . so korang tak leh dapat kan Direct URL . jadi meh sini apis ajar macam mana nak dapat kan URL tersebut :)


First . pergi laman web ni . IRONDJ

Second . Korang search lahu ape yang korang nak . dah jumpa klik pada lagu tersebut . kemudian akan keluar macam ni :


klik gambar untuk tumbesaran :)


Dah copy code tuh . then korang paste dulu dekat mana mana yang korang nak . macam apis apis suka paste dekat notepad or sticky note dulu . kemudian cube carik code seakan akan macam yang apis highlight kan ni :


klik gambar untuk tumbesaran :)


jumpa tak ? URL lagu tuh mesti mula dengan HTTP://media.irondj.net/blablablablabalab and berakhir dengan .MP3 . jumpa tak ? kalau jumpa , copy yang itu sahaja . sebab itu lah korang punya URL . paham tak ? kalau tak paham tanya . ape yang apis boleh tolong , apis tolong . okay ? ppyong o/

No comments

Post a Comment

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED