Hafiz Zulkafly

Video Onz

Tuesday, May 17, 2016


Assalamualaikum.


Woo lama tak update blog. Sepanjang praktikal ni, peluang nak buka laptop sangat tipis. Harapkan hari minggu. Tapi hari minggu lah masa nak spend dengan family, keluar dengan kawan kawan. Bila dah keluar apa semua. Baliknya memang penat ler jawabnya.




Aku dah lupa bila the exact date umobile sekali lagi buat kerja gila ni dan sekali lagi buat aku tersengih ala ala senyum kambing. HAHA. Haritu aku almost port out dari umobile dek kerana pelan celcom macam menarik. Tapi aku fikir balik yang aku ni suka stream video youtube. Masa tu umobile kasi free streaming dari pukul 2.00 am hingga 10.00 am. So tak jadi, and tiba tiba ada terbaca artikel yang umobile kini buat free streaming 24 jam. Aku terus WOW, WOW, and WOW. Apa lagi aku nak aku taktau. Data 15gb, Call unlimited ke semua rangkaian, Streaming video UNLIMITED jugak. bulan bulan bayar RM70++ (GST). Tu diaaa.





Video Onz unlimited ni hanya untuk pengguna yang menggunakan Plan Hero P70, i90 dan i30. Selain dari plan ni jangan kecewa sebab umobile turut menyediakan free 100% extra data untuk Video Onz ni jugak. So selama aku dapat menggunakan service percuma ni, memang aku balun and lenjan sampai pengsan. Habis semua Blind Audition The Voice aku tengok. Hahaha. Sekali cerita cerita kartun lama aku buka >..<


So korang apa tunggu lagi, tak rasa plan umobile ni paling berbaloi ke kalau nak dicomparekan dengan yang lain. Hehehe. Kbye.


Sekian. Adios.


4 comments

  1. Emm mohon U mobile perasan entry kau yang ni and bagi reward sikit sebagai proud user :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tolong share link segala entry umobile aku please >.<

      Delete
  2. wahhh menarik nie kalau memang betul unlimited
    boleh download sekali ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia unlimited streaming je BV.
      kalau nak download dia akan tolak kuota.

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED