Hafiz Zulkafly

Let's Convert To Magic Sim

Tuesday, August 18, 2015


Assalamualaikum

Pengguna celcom yang teringin nak guna magic sim tapi taknak beli no baru ? Jangan risau. Korang boleh convert pelan korang dengan mudah tanpa perlu korang membawa diri korang ke celcom center atau ke mana mana kedai berdekatan. Apa yang korang perlu ada cuma simkad celcom yang masih aktif dan juga kredit didalamnya minima RM5.


Bagaimana cara nya?

1) Taip MIG MAGIC kemudian Hantar ke 28882.

2) Tunggu mesej dari pihak celcom. Kemudian balas MIG YES ke 28882.

3) RM5 akan dicaj sebagai kos pertukaran. Tunggu mesej pengesahan and pop siap.




Actually magic sim ni sama je macam pelan maxis free basic internet tu. Cumanya kalau tak silap maxis free basic tu kini dah ada quota kan sebab few of my friends dah reached quota and tak boleh nak access internet lagi. So far magic sim ni tak pernah buat hal even aku tak pakai magic sim but positive feedback dari kawan kawan yang guna plan ini semua berpuas hati. So apa tunggu lagi moh lah convert :3

Sekian

3 comments

  1. Nanti share 50% payment celcom tu eh hew hew hew

    ReplyDelete
  2. kawan pun banyak kata line magic sim nie laju. :D
    :3

    ReplyDelete
  3. memudahkan buat assignment sheera, so far mmg takda masalah. Memang terbaik :3 heheheh opss melebih pulak :3

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED