Hafiz Zulkafly

Mini Merdeka Giveaway

Isnin, Ogos 25, 2014

Assalamualaikum.


klik pada banner atas untuk copy banner.


Tadaaa. First ever GA dari saya dan partner untuk GA ni. The sempoi blogger ever Ajan. Termeterainya nak buat GA ni masa sembang dengan dia dekat Telegram. and Alhamdulillah, finally berjalan juga GA kami ni. Banner yang comel tu dia yang buat. Memandangkan saya ni langsung tak kreatif. Jangan risau, takde syarat yang panjang berjela untuk join GA ni . Berikut adalah syarat syarat nya ;


Syarat penyertaan:
1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog.
2. WAJIB Follow:-

3. Like :

4. Follow our sponsor: Instagram: @hudapunya -- jika ada instagram, wajib follow
5. Buat satu entry yang bertajuk "Mini Merdeka Giveaway"
6. Letak banner dalam entry dan backlink ke entry ini. Jika anda dari blog saya, maka linkkan ke blog saya. Jika anda dari blog ajan, maka backlinkkan ke blog beliau.
7. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
8. Hantar link entry anda pada entry ini SAHAJA. Jika dari blog saya. Maka hantar ke saya. Sebaliknya jika anda dari blog ajan.



Okay tak berat mana kan syarat syaratnya kan. Apa yang menanti korang semua kalau korang join this GA? berikut adalah senarai hadiah hadiah untuk GA kami ni ;



1X Pineng Powerbank - Sponsored By hudapunya . Boleh ke blog dia untuk lihat model powerbank lain yang dia jual. Trusted seller and seller favorite saya kalau nak cari powerbank.



2X Monopod



3X RM10 topup.


Maaf sebab mengenangkan bajet kami tak berapa besar maka kami mencari 6 orang pemenang bertuah untuk GA kami. Nak kami topup hadiah? Mohon rajin rajin klik nuffnang kami berdua. Hehehe.  Jadi mohon para peserta sentiasa alert dengan entry kami selepas ini.


TAMAT SUDAH ;)









26 ulasan

  1. Huuhu. Hadiahh diaa. Yayy~! Selalu irang hadiah baju,shawl. Tak bestt. Yang nii bes. Hehehe. Nakk joun. Haha~><

    BalasPadam
  2. Yay! dah open entry. Jap, nak usah powerbank

    BalasPadam
  3. http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  4. saya letak dekat perkataan 'join tu' :3

    BalasPadam
  5. Joined! <3

    http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum... syaz join.. :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  7. ubai join !! ^^

    http://kataubaid.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Dayah join sini :D
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  9. http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  10. yaya join dan support

    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  11. http://the-astraphobia.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  12. http://www.mhakimfaiz.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  13. Salam...sy pon dah join...jom lawat kawasan~ :)

    http://blogkunangkunang.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  14. saya join! ^^

    http://the-mistletoe-baby.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  15. salam kenal.. dah follow.. join jugak segmen ni ..

    BalasPadam
  16. http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  17. saya join jugak! http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  18. Bismillah, saya join!

    http://amirahamer.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  19. I'm in!

    http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  20. Join! :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  21. Hai. Dah join!

    http://www.schanazri.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    Harap-harap melekat! :)

    BalasPadam
  22. da join..dr blog ajan.. *xde instagram

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  23. Joined! Thanks for the invite. ;)

    http://kechikuma.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  24. Done. via blog partner ;-)

    BalasPadam
  25. http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED