Blog Re-Open. Slightly Changes.

Sunday, January 22, 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

First of all, minta maaf sebab tutup blog untuk beberapa hari. Walaupun aku tau tiada siapa yang nak datang jenguk blog aku selama aku tutup blog, tapi aku masih nak minta maaf. Hahaha. 




Ini result lepas beberapa hari private blog. Aku cepat rimas. Jadi aku cuba something new. Tapi aku taktau ada nampak something new atau tidak. Ahh nevermind. Untuk best view, sila buka menggunakan Chrome, Safari dan Opera sahaja. Kalau guna Mozilla , Internet Explorer ataupun Edge, view dia agak suck sikit. =='


Cbox aku dah tak letak lagi di sidebar. So kalau kalau nak tinggal jejak, korang boleh klik dekat navigation atas tu under "Chatbox" Tab. Aku ingat nak aktif balik sesi soal jawab dekat ask.fm, jadi aku dah install semula ask.fm aku pada phone aku. Kalau nak tanya apa apa soalan boleh click here dekat short bio di sidebar aku.


Followers box aku taktau kenapa still error. Ada masa dia nak keluar, dia keluar. Ada masa taknak dia akan kekal menyorok. Pfft. Aku tersangat malas nak mencari apa sebab dan punca widget followers tu selalu bermasalah. Honestly, aku suka followers widget yang lama. Kalau sesiapa tahu macam mana nak fix followers box tu please ajarkan. TT____TT. Aku nak tambah satu lagi menu dekat tab tu. Tab About. Macam about me atau about blog ke. Tapi masih under construction. Kalau nak tunggu semua siap, mau hampir berbulan juga aku tutup blog. Ada sesiapa sudi nak ajar atau share ruangan about yang awesome awesome?


Last but not least. Nahh full credit untuk new look kali ini :




Sekian.
Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.