Hafiz Zulkafly

Tukar Lagi ?

Thursday, July 18, 2013

Assalamualaikum

Yoo . Short update . Aku dah taktau apa nak jadi . I think this is kali ke 3 atau 4 apis edit blog buruk aku ni . Haish . Stress . Rasa nya , design design sebelum ni tak sampai sebulan lagi , dah tukar tukar . KahKah . Nampak sangat aku ni mudah bosan . LOL . Orang tak berseni and tak creative , macam ni lah .




Haa , kali ni aku taktau apa dah jadi . See , putih melepak blog ni ha . Malas nak pakai background . Cuba tak pakai background and aku rasa macam okay , so go on dengan tak berbackground . Header tu , ciplak title dari tajuk lagu Junsu - Incredible . aku dah takde idea , buntu , blank . So pakai mana yang ada je . No more intro section dekat sidebar . aku rasa macam tak perlu je section tu . Edit kali ni memang kasi simple habis . Sebab blog yang simple itu keutamaan aku :D


aku ingat nak pakai single column punya themes . Maknanya takde sidebar , sebab aku rasa macam dah bosan dengan blog yang ada sidebar ni . Macam blog Kechik ni ha . Kan takde sidebar tu . aku cuba buat macam tu . Tapi 50% edited , aku stop and back to yang ade sidebar ni . Kenapa ? Sebab idea memang takde langsung . Blank blank blank . Frust , sebab dah lama rasa nya nak pakai single column ni . Tapi hajat tak pernah tercapai . Takpe , mungkin lain kali kot .


Kelmarin , semalam and hari ni . Pecah kepala , itu released , ini released . Abes semua nak released dalam masa terdekat ni ==' ok , macam biasa . sesiapa yang sudi nak komen tentang new look blog apis ni , sila lontar kan komen korang di ruang komen dekat bawah ni okay . kbai o/

Skin yang aku contribute semalam , dapat SOTD . bhahahaha . sebab takde orang lain yang contribute skin , so dapat dekat aku ah . HAHAHA . 

7 comments

  1. Simple jek, nice!
    Putih jek, suci jek, hehe.

    ReplyDelete
  2. nampak suci dan murni je blog ni. ha ha ha ~ cantik apa blog simple. kemas ;

    ReplyDelete
  3. nice ! Nice ! and Nice! Ske tengok blog apis . ^^

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED