Hafiz Zulkafly

Segmen : Follower Pilihan Niera

Monday, May 28, 2012


Assalamualaikum

Yoo , apis bersegmen lagi . haha . tak henti henti bersegmen . takpa lah , tak rugi pon kite bersegmen ni . mana tau kita dapat tambah ramai lagi kenalan dalam dunia blog ni , tak sia sia kan ? okay . tarikh tutup die lambat lagi . so korang masih ada masa untuk join  klik banner tu kalau nak join . join tau , jangan tak join ^^

13 comments

  1. terima kasih sudi join..
    terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  3. singgah n follow ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. rugi tak bersegmen.ye ke!
    selamat bersegmen.ain terjah sini.dri segmen y sama

    ReplyDelete
  6. singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. done folow! 824

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

    ReplyDelete
  8. Sggh dr segmen yg sme.. (:
    http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  9. berlayar ke sini dari segmen yg sama..follow ur blog..=)

    http://nawza89.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini & follow..
    dari segmen yg sama..

    salam ukheah fillah..

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  11. hye...
    dr segmen yg sme ^^
    done follow
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  12. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , kalau sudi follow lah dan inform Farie yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED