Hafiz Zulkafly

Alhamdulillah, konvo sudah!

Thursday, December 05, 2013

Assalamualaikum.






Alhamdulillah. 01/12/13 selamat berkonvo sebagai diploma holder . Syukur alhamdulillah . Walaupun result tak seberapa , tapi tetap bersyukur sebab boleh berkonvo . Rasa macam mimpi pon ada , sebab dulu asyik mencuba jubah konvo saudara mara lain je . Tak pernah terfikir yang aku sendiri akan sarung jubah kepunyaan aku sendiri . Syukur alhamdulillah . Terima kasih dekat mak ayah yang tak pernah putus berdoa and support diri ni dari belakang . Inshaallah , tiga tahun dari sekarang , akan berkonvo sekali lagi sebagai degree holder pulak . Usaha kena tingkatkan . Doa kan sama untuk diri ini.


Buat masa ni blog akan ber-hiatus sampai habis final exam . For those who requested any tutor from me, harap banyak banyak bersabar . Inshaallah , aku akan cuba kalau kalau ada masa terluang untuk siap kan tutor korang . Kbai :D


6 comments

  1. tahniaaaaaaaaaaaaaah apiiiiis. wait betul kan saat saat gini patut ucap tahniah .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nana ^^
      betul la tu ~ ucap tahniah ~ hehehe

      Delete
  2. Tahniah Apis!! Doakan chik pulak nanti, mwehehee~ XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh chik !
      inshaallah , one day chik pulak akan berkonvo !
      sama sama doa k :)

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED