Hafiz Zulkafly

Tutorial : Hidden Followers Box

Monday, December 09, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera





Dapat dua request untuk tutorial ni . So ambil masa sekejap sebab dah lama sebenarnya orang yang request ni minta . Minta maaf sangat sangat sebab lambat . Okay , straight to the point . Jom mula ;


1. Kepada sesiapa yang nak pasang widget followers , boleh rujuk SINI dahulu .


2. Kemudian cari code style=" , dah jumpa ? paste kan code bawah ni lepas code style yang korang cari tadi . Kemudian save .


overflow:hidden;
width:XXXpx;
height:XXXpx;



3. Sila ubah width dan height mengikut kesesuaian blog korang dan widget korang . dan siap :D


Tak faham jangan malu nak bertanya . Malu bertanya sesat jalan ;p Kbai

6 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED