13. Timeless

Tuesday, July 16, 2013

Assalamualaikum


Yoo. hari ni apis nak bagi satu lagi freebies . Freebies blogskins . Ni sebenarnya skin lama yang apis pakai dekat blog lagi satu . Memandang kan apis edit blog semalam . So apis freebies kan skin ni . Takde apa apa yang special dekat skin ni selain daripada skin yang simple and plain gitu . 100% coding by myself . Saya sememangnya tak reti and tak pandai nak buat skin yang awesome awesome ;~~; Oh btw siapa ada akaun blogskins , sudi sudi lah rate and komen skin apis ni ye :)





p/s ; rasa macam blog ni pon bakal berubah untuk kali keberapa pon idak ler teman tau . hahaha . btw , jom join this giveaway , kita meriahkan lagi giveaway ni ;) bai o/

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.