Hafiz Zulkafly

12. Winchester

Wednesday, June 19, 2013

Assalamualaikum

Rasanya dah lama apis tak bagi freebies skins kann ? Actually banyak skin yang tertunggak separuh jalan akibat ketandusan idea secara tiba tiba . hihihi . Tadi , tetiba idea datang mencurah curah . So apis buat non stop . Dengan berbekalkan internet yang slow , terpaksa pakai material yang ade dalam laptop ni sahaja . Skin ni inspired dari salah satu skin dekat blogskin . Boleh tengok dekat bahagian credit . 100% code by myself . Takde features atau something special dekat skin kali ni . HAHA .






Kepada sesiapa yang ade akaun blogskin tu , sudi sudi lah rate and comment skin terbaru apis ni ya ^^ kbai o/

4 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED