Hafiz Zulkafly

Freebies : Scallop Edge 2

Thursday, May 09, 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni nak bagi satu lagi freebies scallop edge . Hari tu masa internet takde , then terlampau boring , so aku buat lahh freebies ni , macam biasa simple and tak lawa . Yang ni punya pon agak lain sikit dari yang previous punya. Macam mana nak pakai scallop edge ni ? boleh rujuk SINI . Make sure kalau nak pakai komen bagitau dekat entry ni , and kalau pakai credit to me . okay ? kbai o/ ;



http://i.imgur.com/ApNM85r.png


http://i.imgur.com/tUYeGju.png


http://i.imgur.com/pTurNqG.png


http://i.imgur.com/098vDny.png


http://i.imgur.com/mmgeVpi.png


http://i.imgur.com/Cqt3Mid.png


http://i.imgur.com/herKJKk.png


http://i.imgur.com/NBsB08E.png


6 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED