ATTENTION !

Saturday, June 30, 2012

Assalamualikum

Annyeonghaseyo . wee ~ apa khabar ? sihat ? hoho . semenjak apis dah start pengkuliahan ni , makin liat lah entry nak berupdate . huhu . al maklum lah . awal awal semester memang busy sikit . sikit lah . so memang lepas ni blog apis akan sentiasa berhabuk :( .

Okay tujuan update entry ni . apis nak bagitau kepada semua pemenang contest blog paling awesome . hari ni adalah hari terakhir untuk anda menghantarkan segala maklumat yang apis perlukan sebelum jam 12 malam ni . selepas jam 12 malam ini apis takkan layan and hadiah korang akan di BATAL kan serta merta .

Jangan cakap korang taktau apa apa sebab apis dah pergi kesemua blog pemenang and shout di cbox mereka . tapi hanya 3 , 4 orang sahaja yang dah hantar maklumat yang diperlukan . so malam ni and hari ni adelah hari terakhir untuk korang hantar maklumat . kalau tak , harap maaf . kemenangan korang akan terbatal . ok , berikut adalah mereka mereka yang sudah menghantar segala maklumat yang diperlukan and hanya tunggu masa untuk terima hadiah :


By Gmail :
http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://www.amercorner.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html

By Inbox Facebook :
http://chocollyheart.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://anythingaboutmylife97.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html

By Blog :
http://diarihaticikaqilah.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html


Okay . hanya 5 orang sahaja yang baru hantar maklumat kepada apis . yang lain , semua apis belum dapat lagi . so cepat korang hanya ada masa tak sampai 9 jam sahaja untuk tuntut hadiah korang . kalau tak , harap maaf hadiah korang burn . kepada mereka yang dah hantar tuh . sabar ye . dalam 2 atau 3 hari lagi korang akan dapat hadiah korang . insyaallah . :)

2 comments:

  1. niera dah hantar detail kat gmail awak kali kedua..kalau masih tak dapat,infom kat cbox niera ea :)
    terima kasih :)

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.