Hafiz Zulkafly

Pemenang Contest Blog Paling Awesome

Sunday, June 24, 2012

Assalamualaikum

Setelah sekian lama contest ni melabur tirai . akhirnya Apis and Fifah dah pun pilih pemenangnya . haha . keputusan adalah muktamad . sebarang bentuk rayuan tidak akan dilayan . ceewahhh . haha . okay , pemenang dipilih berdasar dari 20 top finalist . kecuali top referral . kepada yang tak berjaya , jangan sedih . insyaallah akan datang kami akan buat lagi :) so nak tau tak siapakah yang bernasib baik ? ayuhh kita tengok ^^


Tempat Pertama : RM20 Topup + Masuk dalam link Favorite Blogger Kami .

http://chocollyheart.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html

Tempat Kedua : RM15 Topup + Simple Header

http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html


Tempat Ketiga : RM10 Topup + Banner

http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html



5X Saguhati : Cursor Blog (Nama Korang Sendiri) + Masuk Dalam Exchange Link Kami Berdua

http://diarihaticikaqilah.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://anythingaboutmylife97.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://leenabestfriend.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://officialliyana.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
http://imma-superman.blogspot.com/2012/05/contest-blog-paling-awesome.html

2X Top Referral

Dari Blog Apis :

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html

Dari Blog Fifah :

http://www.amercorner.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html


Okay itu die senarai pemenang bertuah untuk contest yang dianjurkan oleh Apis and Fifah . nak pilih pemenang bukan satu benda yang mudah . even nak pilih untuk saguhati pon kita orang dah pening kepala . apatah lagi yang 1 , 2 and 3 kan ? lagi gila lah . hehe .

PERHATIAN
kepada para pemenang . anda dikehendaki menghantar segala maklumat yang diperlukan sebelum 30 JUNE 2012 . segala detail yang perlu dihantar adalah seperti berikut :



Nama :
Link Blog :
No Telefon : ( Bagi pemenang tempat pertama , kedua , ketiga dan top referral )
Hantar ke : mohdhafizzulkafly92@gmail.com


kegagalan korang untuk hantar segala maklumat yang diperlukan membolehkan korang punya kemenangan akan terbatal and hadiah burn  .  baiklahh , kepada yang menang cursor dengan header tuh . korang boleh request dekat twitter atau fb apis . okay . yang menang banner tu , boleh contact Fifah . baiklahh . sampai disini je entry kali ni . mohon maaf kalau sepanjang apis and fifah buat contest ni ade menyinggung banyak pihak atau buat mana mana terasa mahupon sakit hati , Apis and Fifah mohon maaf sangat sangat . insyaallah , kalau ade rezeki lagi , kitorang akan buat lagi contest , segmen mahupon GA ^^

11 comments

  1. alhamdulillah, apis thank you ~ apis, saya tak reti lah nak send pkai gmail .

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, aten menang. nanti aten bagi segala butiran tu :)

    ReplyDelete
  3. boleh tak hantar je dekat fb ?

    ReplyDelete
  4. apis, saya dah add awak dekat fb :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..terima kasih apis :)

    ReplyDelete
  6. Niera dah hantar maklumat kat email apis..terima kasih :)

    btw,tahniah kepada pemenang !

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum :)

    fara dah hantar email dekat awak dah ^^ btw thanks sangat ye :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, alhamdulillah menang walaupun saguhati je, first time menang :) sory lmbat reply bru bkak blog.. qila da add apis kt fb tp apis xkomfem request ag, qila bg kat sni je bley tak ?
    nama : aqila :)
    link blog : http://diarihaticikaqilah.blogspot.com/

    terime kasih :)

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED