Hafiz Zulkafly

"1st GiveAway by Nabila Medan"

Friday, May 25, 2012



Assalamualaikum 

Hahaha . kali ni apis join GA lagi . hehe . biasa apis ni liat sikit nak join GA ni . tapi disebabkan apis kenal penganjur GA tersebut , apis pon join la ^^ and satu lagi sebab . sebab syarat die tak banyak . and mudah untuk follow . ha , korang apa tunggu lagi . jom lah join . oh ya , minta maaf nabila . apis buat masa ni takde fb . fb dah deactivate so takleh nak like fan page nabila dengan amer . macam mana eh ? deactivate sebab ade masalah sikit . okay mangsa tag apis :

Afifah
Nana
Fasya

2 comments

  1. Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :Dhttp://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED