Hafiz Zulkafly

07. The Official Pimp

Sunday, May 20, 2012

Assalamualaikum 


Yoo , apis buat skins lagi . hahaha ~ bosan aritu . then time tuh mood tengah okay . so sesaja je buat skins lagi ^^ . skin ni bertemakan TOP bigbang tu ha . taktau kenapa apis pilih die . padahal apis takde lah minat sangat die . minat gitu gitu jelahh . haha . tema macam biasa . hitam putih . okay malas nak bebel panjang . nahh ^^ :





okay , memang penuh dengan TOP je skins tu . skin ni makan masa 2 hari nak siap . banyak benda yang tak betul and tak kena dengan skin ni . hahaha . okay , jangan lupa , comment and rate ^^ kalau nak guna amek lahh . tapi jangan remove credit okay ! ohh ya , skin ni hanya okay bile korang pakai laptop yang berskrin resolution 1366 x 768 . kalau yang lain tak jadi TT^TT . okay tu je nak bagitau ~ 

annyeong o/

1 comment

  1. blog awak direview di
    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

    jmpt juga join segmn tu ya

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED