Tutorial : Cara Guna Blockquote

Saturday, November 26, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

arini cuti . tak tau nak buat apa . so nak update tutorial . ok , tutorial ni special for newbie dalam dunia blogging. ok , blockquote tu ape benda ? korang nak tau blockquote tu ape die . tengok bawah ni 


ni namanya blockquote.


oke , nak tau macam mana nak buat macam tu ? follow step dekat gambar bawah ni ;



klik untuk tumbesaran



pastuh publish post . then tengok jadi ke tak . tapi , make sure la blog korang dah ade blockquote . kalau tak memang tak jadi . camne nak pasang blockquote ? klik SINI . oke , kalo ade ape-ape yang korang tak paham . tanye la ye . :D

No comments:

Post a Comment

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED