Hafiz Zulkafly

Kena Tag.

Monday, December 07, 2015


Assalamualaikum

Dah lama tak kena game macam ni sampai sorang sis yang mempunyai masalah dalam mengenal gender seseorang tag aku. Hahaha bunyi macam jahat sebab kata dia ade masalah kenal gender. Padan muka dia. Siapa suruh tag aku. Hahaha. Nih soalan dia:


  • Taip nama panjang korang tanpa melihat keyboard.
  • Mars or Snickers?
  • Tengah basuh muka, lepas tu buka mata sikit tengok cermin ternampak lipas terbang. Korang....
  • Tempat korang taip entry ni.
  • Social account pertama korang?
  • Mention kawan blogger korang (letak link sekali)
  • Current favorite song.
  • Benda yang korang menyesal beli.
  • Recommand a movie.
  • Animal that resemble you guys.
  • Promote your social account (contoh: Instagram, vine, snapchat, twitter, wechat, line and banyak lagi lah)

Okay ayuh jawab!

1. Taip nama panjang korang tanpa melihat keyboard.

mohd hafiz zulkaflt


2. Mars or Snickers?

Boost! hahaha


3. Tengah basuh muka, lepas tu buka mata sikit tengok cermin ternampak lipas terbang. Korang....

Buat dont know sebab tak takut lipas ><


4. Tempat korang taip entry ni.

Dekat bawah lantai tepi meja kipas.


5. Social account pertama korang?

Myspace. Tapi dah delete akaun myspace :(


6. Mention kawan blogger korang (letak link sekali)

Aku malas jawab soalan ni boleh? HAHA.


7. Current favorite song.

Stitches - Shawn Mendes & When I Miss You - Beast


8. Benda yang korang menyesal beli.

Banyak benda. Tapi paling terasa masa kena tipu beli phone sony xperia Z2. :'(


9.  Recommand a movie.

Kenapa lah soalan kau payah payah ni weh TT_____TT 


10. Animal that resemble you guys.

Soalan ni pon aku taktau nak jawab apa. Kau tolong decide boleh?


11. Promote your social account (contoh: Instagram, vine, snapchat, twitter, wechat, line and banyak lagi lah)

Aku suka soalan ni ! hahahaha

Instagram : https://www.instagram.com/mhxfizz/
Wechat : hafizzulkafly
Twitter : https://twitter.com/mhxfizz



Sekian. Aku jawab sebab kalau tak jawab nanti aku kena marah. Maaf lah, dah cuba jawab dengan sebaik mungkin. Tapi takat ni je mampu.


Bye.


2 comments

  1. FINALLY YOU DID IT.

    Saje je menyusahkan kau XD Tapi jawapan kau.... Kau selalu tengok movie pun susah nak recommand movie -.- Banyak betul kau skip soalan eh hahaha

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED