Hafiz Zulkafly

First , Second and Third

Thursday, February 19, 2015

Assalamualaikum


First ;



Second ;




Third ;




Dapat tiga tiga ni dalam masa yang sama . Terima kasih kepada si penuju . Untuk permulaan mungkin sedikit ambil masa . Tapi jangan risau , Inshaallah aku akan cuba yang terbaik . Sebab dalam kepala ni pon aku set semula . Habis kan degree secepat mungkin . Kemudian tak perlu lagi kau hadap semua drama dunia ni . Yes dulu masa sekolah mungkin apa apa semua kawan come first . Dulu lah . Sekarang nak kawan come first ? Hell no . No matter what happen , FAMILY first . Harap aku kuat nak tempuh baki baki semester yang ada . Amin .

6 comments

  1. bila dah masuk zaman kolej ni memang sangat2 b'beza dengan kawan sekolah kena pandai pilih kawan sbb dunia ni mmg pun dgn drama, huhu. btw, goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama. cerekarama. macam macam ada kann.
      hahaha thanks btw :D

      Delete
  2. tp kalau org tu tak layak dapat even second chance camne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm. not sure. tapi rasanya tak salah kot kalau kita bagi second chance?

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED