Hafiz Zulkafly

14. Come Back Home

Thursday, March 13, 2014

assalamualaikum.


SANGAT lama aku tak buat skin . haritu terdetik nak buat skin . so aku terus buat . macam biasa , buat separuh jalan , stop . idea hilang entah kemana . lepas tu sambung balik buat bila idea dah datang . makin lama makin ketandusan idea . tapi kali ni aku gagahkan diri untuk siapkan skin ni walaupun aku rasa skin ni simple gila . aku rindu nak buat skin macam dulu , tapi tu semua dulu .


skin ni aku rasa sesuai untuk perempuan . aku rasa lah kot . sebab aku buat warna pink . pink sinonim dengan perempuan . haha . takde special features dalam skin ni . tapi entah lah , aku suka buat skin simple simple . tapi entah lah . lupakan . nah amek bawah ni ;




sumpah takde idea nak cakap apa . buat skin ni pon sekadar nak bagi blog ber-update . please someone request tutor . aku dah lama tak buat tutor . kbai .

adios.

No comments

Post a Comment

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED