Hafiz Zulkafly

Terima Kasih Readers, Terima Kasih Visitors.

Saturday, January 09, 2016


Assalamualaikum.

Holla semua. Untuk mereka yang rajin berblogwalking sambil tinggal jejak dekat cbox aku. Terima kasih daru hujung rambut sampai hujung kaki. Nanti bila aku ada masa lapang yang bebetul lapang, aku akan balas balik semua footprint yang kome kome tinggalkan. Sekarang ni aku quite clumsy sikit. Nak perbetulkan diri sendiri dahulu kemudian baru beri tumpuan sepenuhnya pada blog. May Allah ease everything.


Tadi aku sengaja buka stats blog aku. Disebabkan aku rasa agak lama aku tak buka stats blog. Memang jadi habit aku untuk buka and check stats blog ni. Konon macam nak buat research lah apa sebenarnya yang menarik perhatian orang untuk datang ke blog aku sebenarnya. So belek lah one by one. Sampai lah ke post punya tab. Aku click pada all time. and the result come out with this :-




Hahaha agak terperanjat jugak bila tengok pageviews untuk entry blog aku. To be honest aku tak expect pon akan ada entry yang akan lebih dari 10k orang view. Aku rasa terharu sebenarnya. Rasa macam dapat jugak aku kasi something dekat visitor. 24k pageview untuk entry tutorial tuh. Ahh pinjamkan bahu someone. Hahahaha.

Alhamdulillah and terima kasih banyak banyak pada yang sudi singgah and lawat blog ni. Terharu // throw confetti 

So kali ni nak tanya lah, apa sebenarnya faktor utama yang korang menjenguk ke blog aku ni? Boleh komen dekat bawah ni. And apa yang korang suka tentang blog ni ke. Apa yang korang harap ke. Apa jenis atau bentuk tutorial yang korang suka. And macam macam lagi lah. Boleh tinggalkan komen dekat entry ni okayyy.


Bye.

9 comments

  1. suka tutorial! sbb tuto kat blog ni semua rare dan 'banyak pilihan' hahahaa. contohnya blockquote. semua jenis ada dan semua cantik cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih raihana.
      in shaa allah kalau diberi kelapangan saya akan update lagi tutorial :D

      Delete
  2. Pageviews diaa pergh! rasa macam nak tutup blog sendiri TT.TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan macam tu.
      saya punya tu tahap biasa.
      belum lagi tengok orang lain punya TT_TT

      Delete
  3. wahhh, banyaknya pageview :D
    tahniah ya. :3
    selalu jugak rujuk tutorial kat blog nie. sangat membantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai BV
      terima kasih.
      Eh serious lah ada rujuk tutor sini? Sebab tutor blog saya tak seberapa. Tapi blog BV memang always superb!

      Delete
  4. Fatin suka sangat blog ni especially bahagian tutorial. banyak sangat membantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fatin.
      in shaa allah, ada masa saya akan pelbagaikan lagi tutorial :D

      Delete
  5. wow congrats. takde specific topic yang kita suka baca pun... mostly kalau tajuk entry tu menarik perhatian, for sure akan rasa nak baca entry tuu. heheh

    entry tutorial mostly dpt pageviews tinggi. hhehehe. congrats sekali lagi (:

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED