Hafiz Zulkafly

First Collaboration?

Friday, March 13, 2015

Assalamualaikum.



At first i thought it was a spam, but after getting the confirmation from this otai blogger, it wasn't. Dah kenapa nak menaip in english , hahaha .


Alhamdulillah , dah email dia and dah dapat feedback dari dia jugak . Hehehe . To be honest tak pernah expect aku akan dapat peluang macam ni . Mana taknya , blog usang yang update sebulan sekali (mujur sebulan sekali) ada gak pihak yang sudi nak buat collaboration macam ni . Terima kasih zalora kerana sedar akan kewujudan blog kerdil ni . Inshaallah kalau takde aral melintang , malam ni berupdate lah entry pasal zalora ni . Kepada penggemar fashion , saya mengharuskan kalian membaca entry zalora saya ni especially bagi kaum adam luar sana .


Lepas ni mungkin aku kena lebih kerap update blog kot? Siapa tau rezeki datang lagi lepas ni . Kena edit blog ni kasi nampak macam blog yang matang and standard . Ini tak , kebudak budakkan punya blog . Dengan sepahnya dengan beratnya . Okay aku dah mula mengarut . Bye .



9 comments

  1. KAU PANGGIL AKU APA?! Bukan kau start blogging dulu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kau dapat benda ni dulu.
      so hai taiko :D

      Delete
  2. tahniah.. saya pun dapat jugak.. dan dah publish pun entry berkaitan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.
      oh really?
      then bila dapat reward nya? hehehe

      Delete
  3. wah tahniah. maybe dapat voucher for reward tu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :DD
      pernah dapat jugak ke?

      Delete
  4. kebanyakkan blogger dapat colaborate ni . yaya pun dapat . cpt kita siap entry yg dia mtk kita bt cpt laa dapat reward :) dpt voucher berbelanja dkt zalora :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe macam tak sangka sebenarnya dapat.
      sebab stats blog and followers blog tak ramai.
      tak sabar nak berbelanja :D

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED