Hafiz Zulkafly

Hai

Thursday, August 21, 2014

assalamualaikum.



this is so trueee. 


hai *waving awkwardly*

yeah. dua bulan blog tak ber-update. dua bulan tu bukan lama mana pon aku rasa. pejam celik pejam celik. dah dua bulan. haha. mohon tampar manusia bengong yang tengah mengarut ni. to be very honest, nak update entry ni pon aku rasa awkward. lama tak menaip. aku cuma mampu ubah design blog. itu je.


aku nak cuba edit atau design blog ni biar nampak macam blog orang tua lol sedar diri dah tua. jangan bagi nampak macam blog budak budak, macam blog perempuan atau macam blog sampah. tapi aku sendiri taktau macam mana nak design blog supaya blog tu nampak matured. macam macam aku cuba buat. at last macam ni lah jadi. aku rasa lah bagi pandangan mata aku. cukup nampak matured dah kot rupa blog. ke macam mana korang rasa? ahh lantak ah situ.


actually dalam hati ni ada hajat sebenarnya. ada rasa macam nak buat mini giveaway. hahaha. dah tak aktif blogging tapi still ada hati nak buat giveaway. hehehe. so kalau lah aku buat jugak giveaway ni, korang rasa hadiah apa yang sesuai and korang nak hadiah tu jadi hadiah utama? jangan lah kome minta hadiahnya iPhone 6 and yang sama waktu dengan harganya. since mini GA ni nak buat dengan partner and both of us are still studying so suggest something yang harga relevance tapi berbaloi untuk dimiliki. haaa cepat lempar idea kome kome sekalian. sebab rasa macam nak buat dalam bulan ni juga. sebab masing masing tengah cuti semester, tak nak kalut bila dah mula semester nanti.

kbye.

14 comments

  1. Powerbank? Headphone? Novel? Hahaha bolehh semuaa tu? Monopod? (≧∇≦)/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa. powerbank and monopod macam bestkann? terima kasih bagi cadangan! nanti kalau saya buat. jangan tak join yee.

      Delete
    2. Hahaha. Kalau bagi terus tak boleh? (ಥ_ಥ)

      Delete
  2. Kalau tak boleh iphone 6, iphone 5s?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat sikit. kau partner aku. hahaha

      Delete
    2. Ala kau ni tulis cemni, tak suprise dah hahaha

      Delete
  3. patutlah terasa mcam nafas baru je blog ni :) syabas2. oh G.A ea? hadiah utama bg power bank! ahahah. or clothing or cash or topups. :) iPhone6 pun best gak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tunggu saya jadi jutawan. masa tu takde masalah nak bagi iPhone 6. hehe. powerbank okayy kan? topup ponn okayy. terima kasih by the way.

      Delete
  4. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hadiahnya adalah kebahagiaan dan kesenangan hidup yang abadi eceh hahahaha goodluck hyung!

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED