Short Update. New Look.

Sunday, April 13, 2014

Assalamualaikum.


Yeah, midsem break just ended . To be honest , im not even ready to face any single thingy that related with assignment, midterm test and etc . Im not ready yet . Still in holiday mood . Bila lah nak ready-nya pon aku taktau . And kenapa dengan tiba tiba aku menaip dalam bahasa inggeris ? Buang tebiat . 


Esok kelas pagi batal . So aku ambil kesempatan ni untuk edit blog buruk aku ni . Baguskan ? Bukannya ambil kesempatan untuk study ke , siapkan mana mana assignment yang tak siap ke . Edit blog and update blog . Bagus . Sikap yang harus diikut . Actually tak ambil masa yang banyak pon untuk aku edit blog and update . Sebab tak banyak benda yang aku edit . Macam yang korang tengah tengok sekarang ni . Makin simple .



Aku dah mula selesa dengan blog yang berwarna putih . Bersih . Hahaha . Tak perlu komen pasal rupa yang tak berapa nak baru . Sebab aku bukannya aktif sangat dengan blog sekarang ni . Masa menghadap laptop agak kurang sikit sekarang ni . Bukan sebab busy buat assignment atau any thingy yang berkait dengan ilmiah . Tapi entoh lah . Lupakan . Lupakan . 


kbye.

1 comment:

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.