Hafiz Zulkafly

Sisa sisa cuti.

Monday, January 27, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera




berdasarkan tajuk diatas . sisa sisa cuti . yeah , seperti sedia maklum , cuti aku tak lama lagi bakal berakhir . tapi kan , terasa macam semalam baru cuti . lol . awal bulan feb ni dah mula semester baru . yeah , seriously aku langsung tak ready nak menghadap buku or what-so-ever yang related dengan study . hahaha . mind set dah di set macam tu . dalam kepala ni , dah set . subjek semester kedua semua tough tough . ergghh . okay lupakan .




habiskan hari hari terakhir cuti dengan benda yang sama setiap hari . bosan . yee bosan . bangun tidur , mandi , makan , hadap laptop , penat tidur , bangun tidur makan , hadap laptop pastu tidur balik . macam tu lah life cycle aku sepanjang cuti ni . cukup membosankan dan tak sihat . kalau keluar pon , dekat dekat sini ajak lepak kedai mamak and etc . haih . setiap kali cuti , akan menghadapi benda yang sama , dari zaman diploma lagi . nasib . 




btw , tadi ade masa jap . bosan dengan design blog lama , so aku ubah sikit sikit . tema hitam . rasa macam sejuk sikit mata memandang . sebab hitam kan . okay lupakan . kbai .


adios.

2 comments

  1. kerja part time kalau takmao rasa bosan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa. nak kerja pon. cuti tak sampai sebulan jaa. ade ke orang nak amek kerja. hehe

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED