Hafiz Zulkafly

Final Exam around the corner . Hiatus !

Monday, December 23, 2013

Assalamualaikum.


Lama tak update blog . Yeah , memang sekarang sangat jarang update blog . Ketandusan idea ? Takde cerita menarik ? Itu semua cliché punya alasan . Cakap je yang kau malas apis . Kan senang , HAHA . Lama dah rasa tak contribute skin dekat akaun blogskins apis . Actually , haritu dah tekad yang aku takkan buat skin lagi . Tapi taktau lah , mana tau kot kot idea datang tetiba , maka akan ter-contribute lah skin baru di blogskins tu . LOL .


Semalam curi masa study sikit untuk edit blog ni . Sebabkan lama sangat tak berupdate , so aku decided untuk edit blog sekali dengan page affies . Page affies tu lagi lah lama tak ber-edit . Godek sana sini dengan skill yang tak seberapa ni , jadi lah macam yang korang tengah tengok sekarang ni ~





Yes , saya tau buruk dan huduh . Sila jangan kutuk , sebab saya tak pandai nak edit blog ;~~; Okay , lupa kan . Kalau ada yang sudi nak bagi pendapat , sila lontarkan pendapat anda di ruang komen entry ini . Terima kasih ^^




Pengkuliahan untuk semester satu dah habis . Now final exam around the corner ! Tipu kalau tak cuak sebab semester ni rasa berat sangat . Terasa sangat beza masa diploma dulu dengan degree sekarang . TT________TT Subjek semua tough tough . Tapi takpe lah , nama pon pelajar . So tanggungjawab kita sebagai seorang pelajar adalah belajar ! hahaha . Wish me luck for this final exam ! Chaiyok chaiyok !

Ya Allah , Kau berikan lah kesenangan dan permudahkan Mohd Hafiz b Zulkafly ketika dia menduduki peperiksaan akhir semester satu . Dan Kau berikan lah dia keputusan yang cermelang setimpal dengan usaha nya Ya Allah . Amin ya rabb al Amin :)

6 comments

  1. Assalamualaikum. i like your blog. simple and neat :D i might not quite understand how you felt right now but i know how different it is between dip and deg students. anyway, good luck. InsyaAllah, if you have give your best effort in study you will earn the best :)

    ReplyDelete
  2. Cantik lah blog ni .. Simple aje .. Goodluck oka untuk exam :D

    ReplyDelete
  3. goodluck for your exam . you know what , simple is better and nice :*

    ReplyDelete
  4. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Suka la blog awak dik. Naice and simple. Suci gitew :)

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED