Tutorial : Nota Kaki Dalam Post

Tuesday, November 22, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Nota kaki dalam post ni direquest oleh HUDA . Terima kasih sebab request. Kalau tak, berkurun tak update tutorial ni ha.


1) Template > Edit HTML


2) Ctrl + F code ni ;

<data:post.body/>

3) Copy code bawah ni . PASTE dekat BAWAH code yang korang carik tadi .

<hr/><center>
<b>AYAT YANG KORANG NAK</b></center><hr/>

4) Preview dan Save .


9 comments:

  1. yang code '' tu nak cari dekat mana?

    nadira.

    ReplyDelete
  2. @Zelo is jelly kena cuba dulu baru nampak macam mana nota kaki tu. sorry , takde live preview :(

    ReplyDelete
  3. tak jumpa code tu --' ke sebab dalam blogskin aku x dek code tu ek???

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. template style baru memang takde tick expand widget dah. tapi jangan risau, search je dalam edit html sebab semua dia dah 1 kan

      Delete
  5. HAFIZZZZ tidak menjadi pun t,t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huaa kenapa tak jadi?
      Dah follow step bebetul ke?

      Delete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.