Tutorial : Letak Link Pade Gambar (Backlink)

Tuesday, November 22, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tutorial ni berguna untuk newbie's yang mungkin berminat untuk join mana mana giveaway, contest, challenge dan sebagainya yang mengenakan syarat untuk backlink. So macam mana nak backlink ni? Ikut gambar dibawah.


upload gambar




pastikan korang punye jadi sebijik macam ni






Dah siap, cuba publish kemudian klik pada gambar tersebut. Dia bawak tak korang ke link yang korang letak tadi. Kalau mejadi bagus! Kalau sebaliknya, jangan malu nak tanya k. XD


1 comment:

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.