top 20 contest blogku menawan kalbu :D

Sunday, November 13, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.



kali ni demam apis da pulih sikit . and alhamdulillah pas check darah tadi , doktor sahkan yang apis tak menghidap denggi ! yahoo ~ boleh balik U . tapi ayah tak bagi balik lagi , die suruh make sure yang demam betul-betul dah pulih , baru boleh balik . apis dah excited nak mulekan semester baru ni . hehe . apa-apa pun , syukur alhamdulillah apis dah pulih walaupun masih belum sepenuhnye . SPECIAL THANKS to AYAH , sebab sanggup ulang alik amek apis bawak p klinik . bawak apis p beli air kelapa walaupun da tengah malam . belanja makan sup daging yang marvelous ! thanks a lot ! tak lupe jugak dekat MAK , walaupon die tak bape sihat , die still jage apis . terima kasih mak , ayah . :)



oke , tadi tengok shoutbox , macam biase kalau lame tak bukak . I'M SO SORRY! kalo apis tak bw and follow korang balik . da tak dapat nak carik korang . SO SORRY . T^T . tapi bukan ni yang apis nak cite . apis nak cite pasal contest yang apis ade join aritu . saja mencube naseb , mane tau ade rezeki ke kan ? hehe . oke , contest tuh dah lame tutop . apis lupe bile . tapi mase apis join tuh , antara yang terawal jugak la . huhu . oke , ape yang memeranjatkan apis . blog apis tersenarai dalam SENARAI TOP 20 CONTEST BLOG KU MENAWAN KALBU .





 WOO ! serius apis tak sangke . daripada 207 yang join , apis punye blog yang boleh di label sebagai new bie blogger ni pn tersenarai dalam TOP20 tuh . yang menganjurkan contest ni , so dorang devide , sorang pilih 10 finalist la . then baru decide . blog apis dipilih oleh AMALINA . thanks amalina sebab pilih blog apis . senyum sampai ketelinge dah nie . haha . walaupun da tersenarai dalam TOP20 pon apis da rase bangge . sebab pe , sume yang tersenarai dalam TOP20 tuh , blog dorang sume OHSEM ! memang peluang apis nak menang SANGAT tipis . hehe . papepon kite tunggu je la resultnye . kalo tak silap kate owner blog die akan buat keputusan ISNIN . bape hari bulan tak dinyatakan . so , just wait and see . Daa ~ :)



AJA-AJA HWAITING ! ^^V

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.