SonicGear Neoplug LEAF Earphone

Tuesday, January 31, 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera




Haritu abg faizdickievp ada jual earphone dari shoppee dengan harga RM1 SAHAJA. Actually harga dia RM20 tak silap and bila masukkan code yang dia bagi akan dapat potongan sebanyak RM19. Aku pulak takde lah terdesak nak kan earphone baru. Sebab yang lama masih dalam perfect condition. Tapi sebab kerana harga dia RM1. So aku main beli je. Hahaha. And harini Alhamdulillah barangnya selamat sampai ke rumah. So nak unboxing SonicGear NeoPlug LEAF earphone ;






Aku dapat warna hijau. Kena sangat dengan nama dia LEAF. Aku tak reti nak buat review pasal earphone memandangkan tak cukupnya ilmu pasal dunia earphone. Anyway thanks to Abg Faizdickie dan jugak pihak Shoppee. Earphone ni dah aku jadikan hadiah untuk adik aku. Hahaha.




By the way ni aku punya current earpod and all time favorite buat masa ni. Make sure yang ori sebab bunyi bass dia sumpah awesome. Hahaha. Korang ada cadangan earphone yang best or korang punya favorite yang mana?


Sekian.

10 comments:

  1. Haha banyak duit bro. aku guna yang hok free dibagi samsung tu je dah bersyukur :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli rm1 je bro.
      kalau mahal aku pon tak sanggup beli.
      pakai yang memang dia bagi masa beli phone.

      Delete
    2. kau dah cuba dengar guna earphone hijau tu ke? Aku guna yang ori samsung tu pun bass nye dia kira sedap telinga mendengar.

      Delete
    3. dah cuba. not cup of my tea. hahaha
      aku pernah cuba samsung punya masa pakai note 2 dulu.
      superb.

      tapi lepas cuba iphone punya earpod, takmau cari yang lain dah
      hahaha

      Delete
  2. Giler murah seringgit. Haha. Me pun pakai yg free gift dr henpon jak.

    ReplyDelete
  3. saya pun follow faizdickie jugak, how come boleh tak perasan dia post pasal earphone ni?! dahla comel bentuk daun, harga RM1 pulak tu alaaa ruginyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe awak terlepas pandang post dia kot.
      hahaha

      Delete
  4. Comel betul bentuk daun, RM1 weh,memang beli la perlu tak perluu pun,kekekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA kann.
      dia macam tak fikir oanjang terus beli
      haha

      Delete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.