Hafiz Zulkafly

Simple Touch Up

Tuesday, November 29, 2016


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Lama dah aku nak edit rupa blog aku ni. Macam biasa, kekerapan tukar design blog lebih kerap kalau nak dibandingkan dengan kekerapan meng-update blog. Ada dalam dua tiga kali try cuba update entry, tapi last last post biar basi dalam draft. Okay biar sampai mereput sampai bila bila. Actually cubaan nak ubah rupa blog pon dah banyak kali tapi mood selalu mati tengah separuh jalan. Kali ni aku decide nak teruskan juga sampai habis biar makan hari pon yang penting blog ada baju baru.




Haa tak banyak yang aku ubah. Simple touch up. Tapi kali ni puas hati sebab coding 100% sendiri dengan bantuan Wanaseoby. Okay tutup cerita pasal wajah baru.




Memandangkan sekarang aku masih bergelar "Penganggur Yang Berjaya" jadi aku banyak habis kan masa dengan spotify sebab baru subscribe Spotify Premium. Murah bak hang RM2 untuk 3 bulan. Harga biasa RM14.90/month. Lepas habis 3 bulan unsubscribe balik >.< , iflix or netflix takmau ke buat promosi macam ni? Hahaha. To be honest, aku takde modal nak update entry memandangkan baru ubah rupa blog, aku updatekan jugak. So bye.


Sekian.

6 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED