Tiada Tajuk Yang Sesuai

Tuesday, October 11, 2016

Assalamualaikum

Peringatan! Ini entry tangkap muat. Mohon jangan baca kalau tidak mahu masa anda dibazirkan. 




Terima kasih Chatime sebab kasi hadiah birthday :* 06/10/16 aku kena teman kawan aku mai dari Perlis sebab dia ada interview dekat area Kepong. So aku jadikan alasan nak pergi tebus air free ni untuk keluar berjimba. Tapi rasa macam tak berbaloi kalau keluar sekadar pi tebus air ni and lepak gitu. So kami plan nak tengok wayang dekat Midvalley. Tak banyak cerita menarik haritu. Sepakat nak tengok cerita ni 





Okay lah. Dua dua puas hati walaupun pada awal macam nak taknak je tengok cerita ni. Kalau suruh rate, aku boleh kasi 7/10 kot? Kalau nak tau best tak best pi tengok sendiri. Makan dah, Wayang dah, Lepak pon dah. So plan nak balik. Tengah berdiri dalam train, aku ada dapat email. And cuba teka email apa?




KENAPA GSC MESTI HANTAR LEPAS AKU DAH HABIS TENGOK WAYANG. TT_____TT.
Masa tu agak kecewa sebab memasing duit tengah cukup cukup makan. Kemudian hadiah ni mai lambat sikit. Haiya, tapi takpe boleh simpan untuk Dr Strange. Okay sebenarnya aku takde hala tuju untuk entry ni. Apa yang highlight untuk dicerita dan apa motif aku bercerita. Aku sendiri taktau. Cuma aku rasa aku perlu update blog. So nahh.

Sekian.

8 comments:

  1. alaaaa apis.. dah tengok ke miss peregrine!! T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha haritu takde cerita sangat nak tengok. tengok trailer dia nampak macam ok terus beratur. hehe

      Delete
  2. Arghh too late to wish happy belated birthday sorry :(

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Still in the month of october, so Selamat Hari Lahir :)

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.