Hafiz Zulkafly

Supernatural Season 12

Monday, September 05, 2016

Assalamualaikum.



Finally, semalam aku berjaya habiskan ke-SEBELAS season Supernatural. Satu satunya drama series yang aku follow dari awal sampai habis. Tak pernah miss! Sebelum ni aku follow Charmed, tapi tak habis sebab masa tu memang follow dekat TV je. Sama juga dengan Smallville, tak habis sebab banyak sangat distraction. The only one yang mampu follow dari TV sampai ke laptop cuma Supernatural. Boleh kata aku agak hardcore with this one. Even lepas season 3 dia punya cross tu melampau gila. Tapi aku dah tekad yang aku nak habiskan sebab aku suka tengok brotherhood Wichester Brother tu ! lol main reason kenapa aku mampu bertahan.




So aku boleh tarik nafas lega sebab like finally 11 SEASON aku tunggu and ikut and now dah habis! Siap cakap please, jangan ada lagi season baru walaupun the end of season 11 tu ending agak tergantung. Tapi apakan daya, tak lama lepas tu ada rasa macam nak buka official facebook page supernatural and ini yang aku nampak ._.


APA SEMUA NI??!!



Nahh kena tunggu lagi rupanya. Aku ingat penantian aku dah habis. So tak perlu terseksa menunggu lagi. Rupanya, pfft ==' lama gila hold, ingatkan takde yang baru. lol doesnt matter, sebab at least i still could watch our Winchester Brother still in action kan? HAHAHA. Sementara nak tunggu diorang shoot untuk season 12 ni, aku mencari series lain yang boleh aku layan sementara menunggu. Agak tertarik dengan TeenWolf. Tapi, too much element yang aku tak berapa berkenan. So refuse to download it. Cari punya cari, sekali stuck with this ;





HAHAHA. Barry Allen caught my attention. Nahh, sebenarnya aku slow slow cuba nak dekat dengan heroes dari DC. Atas sebab tu aku pilih untuk layan The Flash. Plus baru ada dua season kan, so takde la mengah mana nak kejar ><. Korang ada any suggestion tak series apa lagi yang best untuk dilayan. Share sekali please, and please ignore entry berterabur sebab aku kena update cepat. Internet connection tak stabil TT_______TT

Sekian.



5 comments

  1. wahh, gigih download tu. saya download movies je tu pun tersangkut2. hehe hafiz download drama kat mana ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry for the late reply!
      baru jumpa balik link download.
      http://123movies.to/

      Delete
  2. supernatural memang best! takpernah bosan. ada part takmasuk akal tapi best XD
    the flash pun best. :D
    recommended ARROW dan GRIMM :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. otw cari arrow!
      lepas layan the flash baru tau arrow ni kawan dengan flash.
      XD

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED