Macam mana nak edit blog?

Tuesday, March 29, 2016

Assalamualaikum.




Macam mana nak edit blog kalau setiap kali, setiap saat, setiap minit serta setiap jam dan hasil nya tetap sama macam dalam gambar diatas. Alahai. Masalah ni berpunca dari browser yang aku pakai, atau laptop aku yang bermasalah atau korang punya pon sama jadi macam ni? Ada sesiapa tahu macam mana solution untuk masalah ni tak? Please share TT_____TT




And bila nak buka nuffnang guna chrome. Ini yang aku dapat. Kenapa jadi macam ni? Nak kata out dated version. Haritu baru dia suruh update the latest one, but the result still macam ni. Anyone tahu apa punca masalah semua ini? Hahaha.


Sekian.

10 comments:

  1. Pergi dekat setting. Clearkan all cookies data. settle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wait. this one solution untuk masalah mana satu?

      Delete
  2. You may check The blogger attribute if it's being removed or hidden in your blog. If yes, you shall restore it. If not, guess you use any widgets that's exclusively for mobile?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i did restoring my attribution. but the result still same :'(

      Delete
  3. or perhaps your template's not compliant with blogger platform afterall?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. try browser laen dulu hafiz

      Delete
    2. okay reply ni lambat tapi HAHAHAHAH apadia ni hyung lol

      Delete
  5. skrg ni dh ok ke apis?
    selalunya masalah yg keluar error ni,try restart laptop ataupun clear cookies data ke cache data ke mende tah kat settings browser tu. selalunya sya buat mcm tulah. peace yo ✌

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.