Widget oo Widget

Wednesday, January 20, 2016


Assalamualaikum.

First of all nak tanya. Korang rasa blog aku ni berat tak sekarang ni? Lama tak loading? Lama tak ambik masa nak habis load?


Bukan apa. Actually aku rasa macam blog aku macam makin berat. So aku pon pi timbang blog. Timbang punya timbang. Alamak rasa macam bmi blog aku tak berada dalam keadaan normal. Sangat tak sihat. Hahaha.




Aku rasa lah kalau tak silap aku. Selama aku ada blog ni. Tak pernah pernah lagi aku dapat lebih dari 10 seconds. Hahaha. Aku baru plan nak tambah widget instagram dekat blog. Tapi lepas tengok apa dah jadi dengan current punya blog teruih batalkan niat. Takut kalau aku letak gak mau ambil masa seminit pulak. Hahaha.




maka aku tepek lah widget insta sementara dekat post ni. HAHA



So nak tanya pendapat korang lah. Korang rasa aku kena buang mana mana widget tak untuk ringankan blog aku? Maksudnya widget yang korang rasa aku tak perlu display pon dekat blog ni. atau korang ada cara macam mana nak speed up loading blog ke, boleh lah suggest dekat ruangan komen bawah ni ye. Thank You.

Bye.


4 comments:

  1. load up in second. tak berat pun :)

    ReplyDelete
  2. Saya rasa widget dah okay sebab takde pun yang tak perlu letak :) Loading pun sekejap je, tak rasa lambat pun :D

    Datang klik en.nuff yeay ^^

    ReplyDelete
  3. fatin buka ok je. takde pun rasa macam lambat loading :)

    ReplyDelete
  4. blog kau dah seringan halam, apa lagi nak kau buang hafiz zulkafly. ha kau nama penuh aku panggil.

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.