Hafiz Zulkafly

Buka Akaun Wechat

Friday, December 04, 2015


Assalamualaikum.

Final around the corner. Cuma berbaki dalam 2 minggu kuliah lagi. Cuma berbaki 3 minggu lagi duduk di bumi Terengganu. Haih pejam celik pejam celik dah 5 tahun duduk dekat bumi pantai timur ni. Okay bukan ini yang aku nak cerita dalam entry ni.




Aku dah install balik ask.fm dekat phone. Sebelum ni tak terdetik untill bila ada orang nak tanya pasal blog through email. So aku rasa macam ada baik kalau dapat berkomunikasi dengan soalan soalan berkenaan blog melalui ask.fm kan? Bukan itu je ...




Aku juga buat wechat baru. Semata mata sebab nak keep in touch dengan mana mana blogger yang sudi nak keep in touch dengan aku. Kalau nak sembang pasal blog dekat wechat pon sangat sangat dialu alukan. Do add me. CONFIRMED aku akan accept :D Before buat akaun wechat ni, aku ada tanya sorang kawan blogger aku ni apa pendapat dia. Memandangkan aku sangat sangat jarang dapat online. Kengkonon busy final year puiih sana. Then dia kata ok kalau nak buat macam ni. Eh yeke dia cakap macam tu? Aku lupa. 

Sekian.

9 comments

  1. Kalau add wechat nanti accept dak? haha salam singgah :)

    http://officialnasa28.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Habis la apis. Lepas ni ramai awek ngorat hahahahaha

    ReplyDelete
  3. malu pulak kita nak add wechat blogger senior ><

    ReplyDelete
  4. waaa, belajar kat terengganu jugak? samalaa. belajar mana? :D

    ReplyDelete
  5. Haha you should open twitter account . I think or at least you can interact with other blogger and of course you can share your latest entry like a PRO's cewah haha:D . Btw Nice blog .. Wechat and ask.fm also good options too . Thumbs up :D = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED