Sayang Zalora

Thursday, November 12, 2015


Assalamualaikum.

Zalora. Siapa yang tak kenal zalora? Aku jamin lebih ramai yang tau daripada taktau. Gedung online fashion terkenal tu siapa yang taktau. Kalau taktau boleh terjah laman web zalora. Apa yang aku suka dengan zalora ni.

1. Banyak pilihan barangan.
2. Range harga yang affordable.
3. Service penghantaran yang tiptop.
4. Pemulangan semula (jika salah size, barang rosak and etc.)


Alhamdulillah untuk kali pertama, kedua dan ketiga aku dapat voucher bernilai RM100 (total RM300) daripada zalora. Murah rezeki blog ni. Aku harap zalora pon lebih kerap ajak aku collaborating dengan diorang. Hehehe. Semalam barang yang aku beli guna voucher tu sampai. Memang kebetulan nak cari seluar duit pulak takde. So guna that voucher beli seluar untuk dipakai masa intern nanti. Masa nak cuba tu agak risau takut besar sangat or kecik sangat. Tapi alhamdulillah muat muat. So korang tak perlu risau kalau nak beli baju atau seluar atau kasut dekat zalora sebab diorang dah sediakan ukuran sekali dan paling penting korang akan dapat refund kalau salah size atau barang tak elok.













Haa nampak tak siap ada security sealed lagi untuk make sure barang korang terjaga. Dalam tu punya protection jangan cakap memang bagus. Aku lupa nak amek gambar sebab belum sempat aku nak amek gambar semua ;




Dia dah amek kotak tu jadi rumah dia. And bubble plastik and plastik plastik lain lagi dua ekor sebat. Takleh buat apa. Hahaha. Terima kasih zalora. Lain kali sila bagi. For those yang tak pernah shopping dekat zalora sebab ragu ragu ke apa sila pergi shopping sekarang. In Shaa Allah service bagus and quality barang terjamin. :DD


Sekian.

19 comments:

  1. Ritu ada beli dari zalora, Kasut. Tapi tersilap size kahkahkah nak tukar malas so redho je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh habis tu boleh pakai ke tak refund balik?
      Sayangnyaaaa

      Delete
  2. teringin nak shopping handbag kat situ gak tapi nak buek cemano duit makan pun korek tabung ni hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha hyung pon kalau tak dapat voucher memang idak ler nak shopping mopping ni hahaha

      Delete
  3. ok part kucing tu paling comel tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kucing kucing saya memang suka dengan kotak and pantang nampak kotak kosong.

      Delete
  4. servis zalora memang cepat je. kotak memang tempat kucing suka. :D

    ReplyDelete
  5. saya pon dapat gak haritu, murah hati betol zalora ni,,,hehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah lg try beli brg dgn zalora. tp from ur view nmpk bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pon rasa macam tak percaya sebab pernah kata kena tipu. but dah 3 kali membeli di zalora. sekali pon tak pernah kena tipu. and service memang tiptop.

      Delete
  7. peh huntungnyaaa :( nak kucen tu pls ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki.
      hahahaha.
      kucing tu not for sale XD

      Delete
  8. barang dekar zalora nih mahal bebenor la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke?
      saya rasa macam barang dekat zalora still affordable.
      lagi lagi kalau tengah discount.
      hehehe :3

      Delete
  9. helo bang, tumpang tanya.. abnag guna template apa ye? saya cuba coding edit blog tapi banyak coding dah tak sama sebab saya da lama tak on blog . :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya guna template designer, simple template.
      to be honest yang lama punya lebih user friendly kan? huhu.
      kadang saya sendiri taktau dengan coding baru ni.

      Delete
  10. wuu, bestnyaa shopping zalora. tak pernah try sebab ingatkan macam mahal

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.