Newbie Back

Friday, October 30, 2015


Assalamualaikum.

Hai (wave awkwardly). Im back with another new look. I put all the blame on HER. Sebab dia aku nak tukar design blog. Kira kalau ada sesi interview dengan wartawan sambil wartawan bertanya "apakah yang faktor utama en mengubah design blog en?" dengan yakin tanpa sebarang hesitation aku akan jawab "dia. sememangnya dia lah yang buat saya nak tukar design blog saya. sila laporkan dia ke pihak berkuasa agak tindakan diambil segera." - okay ini bukan akasia ataupon sinetron. Aku over. Maaf.  Aku cuma susun sikit sikit. Tapi aku rasa serupa macam tak edit apa apa pon =='. Masih bersepah and cincai, isn't? Nevermind arghhh.




By the way, tajuk entry ni takde kena mengena dengan entry pasal new look ni. Tajuk atas tu untuk ni ha ;




Few day, week, month ago. Aku dah delete insta lama aku. So atas sebab tangan yang gatal, maka aku buat insta baru. Jangan tanya kenapa aku delete yang lama sebab before this pon memang banyak kali aku update entry acah acah nak delete instagram kan? Finally berjaya delete and berjaya buka yang baru. HAHA.


To be honest, aku masih serabut dengan internship ni. Siapa tak serabut kalau kawan kawan kau dah dapat sana, dah dapat sini while kau satu email pon tak berbalas? Haih. Doakan supaya Allah permudahkan urusan aku untuk internship sebab rasa rasa macam i dont have much time left sebab bulan 1/2016 nak start intern dah TT_______TT and doakan supaya dapat tempat internship secepat mungkin.

Bye.

15 comments:

  1. KAU NAK SALAHKAN AKU PULAK SEBAB KAU TUKAR DESIGN BLOG HMMMM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan kau whatsapp masa aku tengah blogwalking. So komen je la terus.

      BTW, tajuk tu dah tak sesuai untuk kau pakai. KAU BUKAN NEWBIE K HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

      Delete
  2. jap newbie insta balikke apa hahaha kan kan tu maksud nya kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh hai wana o/
      haah kekonon newbie insta balik hahaha

      Delete
  3. dah intern ghopenye. patutla lama menghilang dari muka bumi hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi lahh. masih tercari cari TT________TT

      Delete
  4. InsyaAllah boleh dapat tuhh doa banyak2 okayy. all the best!

    ReplyDelete
  5. patutlah dah takde feed ig kau time aku scroll ig.

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.