Delete Account Instagram?

Tuesday, July 14, 2015


Assalamualaikum.

Kepada yang perasan mungkin akan perasan. Kepada yang tak perasan pun mungkin takkan perasan. Haritu ada buat keputusan macam nak delete akaun instagram and buat yang baru, tapi atas sebab apa nak delete?


Okay secara jujurnya, memang takde actual reason kenapa nak delete akaun insta. Cuma rasa rimas terhadap akaun sendiri tu datang tetiba. Ada tanya sorang kawan ni. Dia cuma mampu cakap "Kau tak sayang ke dekat gambar gambar kau?" and im speechless. But after a few days lepas perah otak fikir either delete and make the new one or just leave it and proceed with the older one. Finally aku cuma mampu delete semua gambar and start post baru. So tadaaa ;


Before delete tu, teringat jugak zaman zaman masa rezeki gambar dekat insta featured dekat account igers lain. Hehehe. Antara yang sempat aku selamatkan ;






Haa tak ingat sama ada memang banyak ini je atau ada lagi? Hahaha tak kisah lahh. Terima kasih dekat akaun akaun sekian sebab sudi promote gambar aku. Cuma aku rasa takde any desire terhadap ambil gambar lagi. Lagipon gambar aku tak pernah lawa ponn. So lepas ni kepada siapa yang nak unfollow sangat dialu-alukann. Dan kepada yang masih setia follow terima kasih banyak banyak hahahaha. Jangan marah lah kalian terpaksa hadap feeds buruk huduh serta tak bergaya aku ni.


Haaa entry ni memang update cukup syarat. Kbye.


11 comments:

  1. cantik je aku tengok. tang mana buruk aku pun tak tau

    ReplyDelete
  2. salam abng ..bole share cara buat header and footer abg sekarang? so nicela . hopefully you can do a tutorial :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde tutor sebenarnya. tapi inshaallah ada masa abg akan update entry blog ni macam mana edit blog macam ni k :D

      Delete
  3. ambui.. professional photographer rupanya ;)

    ReplyDelete
  4. kita takde insta, so tak yah susah2 pikir.hehehe

    ReplyDelete
  5. apa motip delete? sayangnyaa gambo lama..

    ReplyDelete
  6. Dulu pun Fara pernah ada Instagram tapi dah lama delete sebab rasa tak kena dengan jiwa. Rasa tak best kalau terlalu over expose pasal diri dekat Insta tu. Huhu. Tapi kalau Hafiz punya ni sayang lah sebab gambar cantik2, but dont worry photo mungkin boleh padam tapi memori tu kekal sampai bila2. Ye tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh really. so sampai sekarang masih takde instagram?
      hahaha mana ada cantik cantik mehh =='

      Delete
  7. you might one of the perfectionist guy am i right?

    hahaha suka suka hati je nak teka teka kan ? btw kemas blog ni. nice ^^

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.