Can Anybody Solve This Problem?

Friday, July 03, 2015

Assalamualaikum.


klik gambar untuk tumbesaran


Siapa tahu kenapa and macam mana boleh jadi macam ni? DP tu tak keluar gambar korang. Eh DP ke tu? Haa lantak situ apa nama dia, asal korang paham. Lama dah jadi macam tu. Kalau nak kata account google bermasalah, blog satu lagi pakai email yang sama elok je.


Please ada sesiapa tahu kenapa boleh jadi macam ni? Rasanya takde godek apa apa code dah.

1 comment:

  1. Hurm. Tak pernah pulak jadi macam nie. Apa apa pun, semoga masalah nie cepat selesai :) In shaa Allah.

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.