Another New Look And Zalora Lagi

Friday, July 10, 2015


Assalamualaikum.

Alhamdulillah dalam 10 malam terakhir. Ambil masa sekejap untuk edit blog ni. Nak cuba update dengan entry bermanfaat, tapi tiada idea. So last sekali edit blog lagi. Ingat nak buat single column punya blog. Tapi entah kenapa mata ni sakit bila tengok blog sendiri satu column. Bila tengok orang lain punya rasa jealous tahap gaban. Bila sendiri buat, sendiri tak suka. Hahahaha.




Bila tengok blog sendiri. Rasa macam tengah buka twitter pulak. Hahahaha. Tak banyak benda pon yang aku edit. Usik situ sikit. Usik sana sikit. Jadi lah rupa ala kadar yang macam korang tengah view sekarang ni.




Macam tak percaya. Bila zalora menjenguk blog aku satu lagi. Serious aku memang takde apa apa perancangan langsung nak update blog tu. Mana taknya, blog ni pon tersadai macam tu je apatah lagi blog satu lagi kann. Tapi alhamdulillah, kalau Allah dah kata rezeki, memang takkan kemana. Semalam update and dapat code voucher tu pon semalam. Harini barang dah sampai. Tapi sayang sekali aku takde dekat rumah. Masih meneruskan perjuangan menghadapi kelas dekat bumi Terengganu ni. Terima kasih zalora. Lain kali bagi lagi tau. :D


Bye.

11 comments:

  1. Smart! I like the design. Sesuci lebaran gitu. Kahhkahh. Background kt atas tu header ke? Cemana buat full view gitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan header. that one background. memang template blogger macam ni. hehehe terima kasih btw :D

      Delete
  2. hyung punya style tak penah selekeh atau ala kadar hokeh mohon ampun sedaq diri noh hahahahaahaha selamat hari raya in advance hyung!

    ReplyDelete
  3. Sama. hahahha zalora pun ada colaborate jugak dgn blog lala, dia bagi voucher fuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kannnn bila dapat voucher free hehehe

      Delete
  4. benci ar, blog dia dah lawa. makin tambah lawa. urgh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takmo takmo takmo.
      tak lawa ponn
      jangan ah benci benci.

      Delete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.