Hafiz Zulkafly

Too Much SPAM

Sunday, June 14, 2015

Assalamualaikum.

Kali ni diserang lagi. Haih, tahu niat korang baik . Nak promote business korang. Tapi please, bukan dengan cara spam dekat cbox orang :'( . Bukan sekali dua kena, tapi dah selalu., and i bet ramai jugak yang selalu kenakan? So i've decided untuk letak CAPTCHA dekat cbox. Im so sorry kalau menyusahkan. Hahaha. To be honest, aku sendiri tak syok kalau tengah sedap blogwalking, tetiba kena letak CAPTCHA. Nak taknak, terpaksa. Siapa tahan kalau setiap kali buka cbox bertimbun macam ni ;




Tadaaa. Amacam, dah macam karangan berapa perenggan dah aku tengok. Hahahaha. So after this my cbox gonna be like this every time you guys wanna post something ;




Harap tak menyusahkan kalian ye. Oh ye btw, kalau nak request tutor or tanya pasal blog, boleh direct contact dekat ask.fm ok. Sebab kalau dekat cbox kena tunggu den buka laptop dulu barunboleh respon. Kalau ask.fm, app tu ada dekat phone so Inshaallah feedback lebih cepat :D


Bye o/




4 comments

  1. Banyak giler semua tak penting kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. huaa tahu takpe. haritu pernah terkena. dari laman web porno kot :'(

      Delete
  2. banyak sgt tuuuuu haha sabo jela.

    btw smartlah design baru!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah sabor ni. kalau tak sabar dah buang cbox :p

      hehehe. thanks btw :D

      Delete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED