First , Second and Third

Thursday, February 19, 2015

Assalamualaikum


First ;



Second ;




Third ;




Dapat tiga tiga ni dalam masa yang sama . Terima kasih kepada si penuju . Untuk permulaan mungkin sedikit ambil masa . Tapi jangan risau , Inshaallah aku akan cuba yang terbaik . Sebab dalam kepala ni pon aku set semula . Habis kan degree secepat mungkin . Kemudian tak perlu lagi kau hadap semua drama dunia ni . Yes dulu masa sekolah mungkin apa apa semua kawan come first . Dulu lah . Sekarang nak kawan come first ? Hell no . No matter what happen , FAMILY first . Harap aku kuat nak tempuh baki baki semester yang ada . Amin .

6 comments:

  1. bila dah masuk zaman kolej ni memang sangat2 b'beza dengan kawan sekolah kena pandai pilih kawan sbb dunia ni mmg pun dgn drama, huhu. btw, goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama. cerekarama. macam macam ada kann.
      hahaha thanks btw :D

      Delete
  2. tp kalau org tu tak layak dapat even second chance camne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm. not sure. tapi rasanya tak salah kot kalau kita bagi second chance?

      Delete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.