Pemenang Mini Merdeka Giveaway

Tuesday, September 09, 2014

Assalamualaikum


Okay ini lah masa yang dinanti nantikan. Pengumuman pemenang bagi Giveaway pertama kami. Dengan bantuan dari pakcik random.org , berikut adalah pemenang bagi Mini Merdeka Giveaway sponsored by hudapunya ;


Pemenang Powerbank
Tahniah


Pemenang Monopod
Tahniah


Pemenang topup
 Tahniah
http://qaean92.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html


Tahniah kepada para pemenang. Keputusan adalah muktamad. Macam mana nak tuntut hadiah ? Bagi pemenang powerbank dan topup boleh lah emailkan details penuh anda seperti :-


Nama:
Alamat:
No.Phone:(Nyatakan maxis, celcom, atau digi bagi pemenang topup)
Url.Blog:


Ke : hafizzulkafly@gmail.com


Untuk pemenang monopod , anda boleh direct ke ajan . 


*Perhatian kepada para pemenang. Tempoh masa selama 3 hari diberi bagi menuntut hadiah. Jika tiada sebarang respon, kami berhak untuk memilih pemenang yang lain. Terima kasih.


Terima kasih terima kasih dan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan giveaway pertama kami ni . Minta maaf kalau ada sebarang kekurangan sepanjang menjalankan GA kami ni . Bagi meraka yang tidak bernasib baik , next time cuba lagi . mungkin bukan rezeki korang lagi okay ? Apa apa pon terima kasih sekali lagi . Mini Merdeka Giveaway kini melabuhkan tirai secara rasminya . hehehehe . Inshaallah , ada rezeki lebih lagi ada ler next GA lagi :D



adios.


List Participant Mini Merdeka Giveaway

Monday, September 08, 2014

assalamualaikum.


Yoo. Finally Official List Participant Mini Merdeka Giveaway dah siap. Untuk ke list tersebut boleh klik link dibawah. Agak kelewatan sikit sebab ketiadaan internet adalah masalah utama. Tapi pape pon listnya dah siap digabungkan. and semua orang dah pon kami beri no masing masing. So kepada semua para perserta, korang boleh lah check and ingat nombor korang masing masing. Keputusan pemenang bila umum? Inshaallah paling cepat esok. Paling lambat tulat. Hehehe. Oh yaa, kalau mana mana link terdouble ke ataupon kami lupa masukkan, tolong inform ke kami semula ye. Last but not least , all the best :D







Adios.


Giveaway TAMAT

Sunday, September 07, 2014

Assalamualaikum





alhamdulillah. akhirnya tamat sudah first mini merdeka giveaway. sambutan amat menggalakkan. terima kasih bagi mereka yang sudi join and support first giveaway kami ni. inshaallah dalam masa terdekat ni , apis and ajan akan list down semua participant and buat satu list baru. kami akan buat semakan terakhir untuk make sure semua peserta follow semua rules yang dah kami sediakan. kemudian kami akan buat official list participant berserta no masing masing. dan memilih pemenang menggunakan random.org. so harap bersabar sebab pengumuman pemenang mungkin boleh dibuat esok lusa atau pon tulat. so stay tune :D



Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.