Pemenang Mini Merdeka Giveaway

Tuesday, September 09, 2014

Assalamualaikum


Okay ini lah masa yang dinanti nantikan. Pengumuman pemenang bagi Giveaway pertama kami. Dengan bantuan dari pakcik random.org , berikut adalah pemenang bagi Mini Merdeka Giveaway sponsored by hudapunya ;


Pemenang Powerbank
Tahniah


Pemenang Monopod
Tahniah


Pemenang topup
 Tahniah
http://qaean92.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html


Tahniah kepada para pemenang. Keputusan adalah muktamad. Macam mana nak tuntut hadiah ? Bagi pemenang powerbank dan topup boleh lah emailkan details penuh anda seperti :-


Nama:
Alamat:
No.Phone:(Nyatakan maxis, celcom, atau digi bagi pemenang topup)
Url.Blog:


Ke : hafizzulkafly@gmail.com


Untuk pemenang monopod , anda boleh direct ke ajan . 


*Perhatian kepada para pemenang. Tempoh masa selama 3 hari diberi bagi menuntut hadiah. Jika tiada sebarang respon, kami berhak untuk memilih pemenang yang lain. Terima kasih.


Terima kasih terima kasih dan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan giveaway pertama kami ni . Minta maaf kalau ada sebarang kekurangan sepanjang menjalankan GA kami ni . Bagi meraka yang tidak bernasib baik , next time cuba lagi . mungkin bukan rezeki korang lagi okay ? Apa apa pon terima kasih sekali lagi . Mini Merdeka Giveaway kini melabuhkan tirai secara rasminya . hehehehe . Inshaallah , ada rezeki lebih lagi ada ler next GA lagi :D



adios.


9 comments:

  1. alamak saya xde nasib lah.. hehe tahniah kpd yang menang

    ReplyDelete
  2. fuyoo tahniah kpd pemenang.. xde rezeki nak menang..huhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah menang powerbank..dah email details.. :)

    ReplyDelete
  4. Waaaa.. congrats to the winners.

    *nangis tepi bucu katil sbb xmng :'(

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.