Kenapa jadi macam ni ?

Sunday, August 24, 2014

assalamualaikum.


and hai semua. maaf ini bukan entry giveaway seperti yang dijanjikan sebelum ni. hehehe. ini cuma entry pertanyaan. bedasarkan seperti tajuk diatas. kenapa jadi macam ni? apa yang jadi macam ni? okay jujur aku kata. aku dah lama gila tak buka nuffnang aku. sebab earning aku yang naik sangat slow tahap lebih slow dari siput. maka aku jarang sangat buka. tapi semalam nak dijadikan cerita sebab nak launching giveaway tak lama lagi, maka aku nak check berapa earning tabung online aku ni. total earning yang sedikit sangat tak memeranjatkan sebab dah biasa sangat.




kenapa tiba tiba nuffnang aku tukar kepada non-glitterati? sebelum ni glitterati je. tapi kenapa sekian lama tak buka dia jadi macam ni? katanya glitterati hanya diberi kepada nuffnanger yang tak pasang iklan lain dalam blog mereka selain dari nuffnang semata mata. macam tu kan? aku mana ada pasang apa apa iklan lain selain nuffnang T^T. ada sesiapa tau macam mana nak dapatkan semula glitterati tu?


kbai.


8 comments:

  1. Cuba tanya kat dorang. Ask tiket. Try je.

    ReplyDelete
  2. And baru perasan, iklan kena letak tiga kat blog. Kat header takde iklan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena letak tiga tiga ke? okay nanti saya cuba. thanks btw :D

      Delete
  3. Hantar tiket kepada pihak Nuffnang.. tanya lah depa kenapa.. nanti depa check balik tu :) Chillax xD

    ReplyDelete
  4. cubalah tanya... mana tahu ada jawapan lain....

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  5. hantar tiket pada nuff

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.