Hafiz Zulkafly

Keep calm and lets join our upcoming Mini Giveaway

Friday, August 22, 2014

Assalamualaikum.


Last entry ada ura ura nak buat giveaway kan? hahaha. alhamdulillah. kalau takde aral melintang kami akan buat Mini GA ni pada 25/8/14. kami? yes kami. sebab tak mampu nak buat sorang sorang. kekurangan dari segi kewangan. jadi mencari partner. kebetulan ada yang sudi nak tolong. hahaha. tapi siapa partner tu? hahaha. tunggu dan lihat. harap sangat hadiah yang tak seberapa kami ni ada yang nak join Mini GA ni. jom pakat ajak ramai ramai meriahkan lagi first Mini GA kami ni. okay takde benda nak cakap dah. ohh grand prize Mini GA kami ni disponsored sebenarnya. alhamdulillah. moga Allah murahkan rezeki dia. amin.




teaser banner kami. HAHAHA.


kbye.


2 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED